Home Contact Routebeschrijving
PDF Afdrukken E-mail

Belastingwerk route adresRoutebeschrijving naar:

BelastingWerk
Robijnplantsoen 17
1339 GB Almere Buiten
tel.: 06-22544328
email: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken
www.BelastingWerk.nlPer auto vanuit Utrecht:

U neemt de A27 richting Almere. Na ongeveer 36 km neemt u de afslag Emmeloord, Almere-Buiten, Lelystad. U bevindt zich nu op de A6. Na ongeveer 2 km neemt u de afslag Almere-Buiten/Spectrumdreef. Rechts afslaan naar Spectrumdreef. Op de eerste rotonde neemt u de tweede afslag. Op de tweede rotonde neemt u ook de tweede afslag naar de Evenaar. Op de Evenaar na 500 meter links afslaan de Regenboogweg op. Op de Regenboogweg de 6e afslag rechtsaf. U bent gearriveerd op de Robijnplantsoen en nu nummer 17.

Per auto vanuit Amsterdam:
A10 volgen, bij knooppunt Watergraafsmeer afslaan naar de A1. Op de A1 volgt u bij het knooppunt Muiderberg de A6 richting Almere/Lelystad. Na ongeveer 18 km afslag Almere-Buiten/Spectrumdreef. Rechts afslaan naar Spectrumdreef. Op de eerste rotonde neemt u de tweede afslag. Op de tweede rotonde neemt u ook de tweede afslag naar de Evenaar. Op de Evenaar na 500 meter links afslaan de Regenboogweg op. Op de Regenboogweg de 6e afslag rechtsaf. U bent gearriveerd op de Robijnplantsoen en nu nummer 17.

Per auto vanuit Emmeloord/Groningen:
A6 volgen, bij afslag Almere-Buiten/Spectrumdreef. Rechts afslaan naar Spectrumdreef. Op de eerste rotonde neemt u de tweede afslag. Op de tweede rotonde neemt u ook de tweede afslag naar de Evenaar. Op de Evenaar na 500 meter links afslaan de Regenboogweg op. Op de Regenboogweg de 6e afslag rechtsaf. U bent gearriveerd op de Robijnplantsoen en nu nummer 17.

Per openbaar vervoer:
Vanuit Almere-Buiten neemt u Conexxion bus lijn 5 richting Oostvaardersbuurt. Uitstaphalte Seizoenenbuurt-Zuid, vanaf hier is het 14 minuten lopeen. Via Evenaar, naar Regenboogweg en 6e afslag is Robijnplantsoen 17.


Klik hier om de route op kaart weer te geven 

 BelastingWerk  -   Almere Buiten  -  tel.: 06-22544328  -  email: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken