Home ALG. VOORWAARDEN Disclaimer
PDF Afdrukken E-mail

Disclaimer Website www.BelastingWerk.nl

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is deze slechts algemeen van aard. Om die reden is deze niet bedoeld of geschikt als advies in specifieke situaties, waaraan derhalve ook geen rechten kunnen worden ontleend.

De informatie op de website van BelastingWerk is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en geplaatst en wordt ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid onderhouden. Desondanks kan de informatie mede om technische redenen fouten bevatten en/of niet actueel (meer) zijn, dan wel onjuist of onvolledig zijn geplaatst, dan wel niet of niet geheel (goed) leesbaar zijn.

BelastingWerk aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke schade en/of gederfde winst dan ook als gevolg van onjuistheid en/of onvolledigheid van de informatie op deze website, noch voor schade en/of gederfde winst als gevolg van het gebruik of de onmogelijkheid van het gebruik van, het vertrouwen op en/of handelen naar de informatie op deze website.

Op deze website staan ook links naar websites van andere organisaties. Deze websites van derden worden door BelastingWerk niet gecontroleerd en/of onderhouden. BelastingWerk aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en/of het gebruik van, vertrouwen op en/of handelen naar de informatie en/of toepassingen op deze websites.

De website van BelastingWerk kan informatie van derden bevatten. Hierbij valt te denken aan b.v. de nieuwsberichten. Met onze actualiteiten willen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen, die u of uw bedrijf mogelijk raken. Ondanks de zorgvuldigheid waarop deze informatie tot stand komt kan er natuurlijk altijd iets misgaan. Noch BelastingWerk, noch de redactie, noch de uitgever van de nieuwsbrief aanvaarden enige aansprakelijkheid als gevolg van eventueel onjuiste (of niet meer juiste) berichtgeving.

Op alle diensten van BelastingWerk zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


BelastingWerk - Almere Buiten - tel.: 06-22544328 - email: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken